۱. وقتی در برابر کسی قرار میگیریم که جایگاه بالاتر از ما دارد، احتمال سوءاستفاده از قدرت و اتوریته بالا میرود.
۲. یک رابطه کاری، درمانی، آموزشی تعریفش مشخص است، وقتی رابطه عاطفی یا جنسی میآید این وسط، نوعی سقط جنین روانی در این رابطه رخ میدهد که منجر به آسیب روانی شدید میشود.
۳. فرد مورد سوءاستفاده زمانی متلاشی میشود که جامعه از او بپرسد تو چی کار کردی که مورد انتخاب فرد متجاوز واقع شدی؟ در این نگاه فرد قربانی، خود عامل تهییج متجاوز بوده! این دیدگاه کسانی است که زنانگی را منشا شر میدانند.
۴. در افشاگریهای سال گذشته آمریکا، بعضیها شرایط را برای اخاذی مناسب یافتند و باج گرفتند؛ زیرا شایعه به مراتب باورپذیرتر است در جامعه هیجانزده. در ایران نیز پشت آتشبار رسانهای، از حق قربانی دفاع بکنیم و مراقب باشیم آلت دست تسویه حسابهای سیاسی و صنفی نشویم.
کار خطا از هر کسی خطاست. انگار پوشش سنگین بعضی رسانههای خارج میهن بر این اخبار، بیشتر از اطلاعرسانی حقوق مردم، دهن کجی به حکام است؛ باز هم یک تسویه حساب به بهانه مردم😔
۵. بعضی اتاقهای درمان متاسفانه مبری از اغفال روانی جنسی نیستند، قربانیان متعددی هستند که توسط درمانگر خویش اغفال شدهاند که زخم وحشتناکی را حمل میکنند.
۶. حمایت کنیم از قربانی، چگونه؟ #تو_تقصیر_نداشتی
این جمله عجیب حمایت میکند
۷. اگر قربانی هستیم برویم نزد رواندرمانگر و در زخممان به پختگی برسیم.
۸. متجاوز لازم است مجازات شود با قاطعیت قضات شجاع و مطبوعات و صفحات ما لازم است جلوی بیاخلاقی رسانهای را بگیرند؛ این میل شدید به افشاگری بیشتر ترسآور است؛ زیرا بیشتر از احقاق حق قربانی، تخلیه خشم است.
دکترشیری
پ ن
تشکر از برنامه کافه هنر
پ ن
دانشجویی که در مقطع دکتری، مجبور است اسم استاد را سر مقاله یا ترجمه کتابش درج کند بدون اینکه ایشان کار خاصی کرده باشد، روح و روانش مورد سوءاستفاده قرار میگیرد و از ترس پایان تحصیلاتش ترجیح میدهد رد کند برود.